Inspiratie

.

Inspiratie

.

 

De laatste dagen van het jaar zijn Crownies groepen in heel Den Haag actief geweest met het uitdelen van vuurwerkbrillen. Op deze manier dragen zij hun steentje bij aan het veiliger maken van de nieuwjaarsviering. Goed bezig!

En gemeente Den Haag bedankt voor het beschikbaar stellen van de brillen.

 

Het Crownies team wenst iedereen een te gek 2019!

We hebben een mooi Crownies jaar achter de rug. Er zijn mooie acties uitgevoerd om Den Haag nog mooier te maken. Wat betreft beloningen worden de ideeen van de groepen steeds origineler. Dit jaar zijn zelfs een paar groepen op kamp geweest!

We willen iedereen bedanken voor de fijne samenwerking het afgelopen jaar. En we hopen in 2019 weer op mooie acties en ideeen en net zoveel enthpousiasme als in 2018.

 

Voor meer van deze mooie initiatieven check onze facebook en instagram.

 

De grote opruimactie in Segbroek! Dank aan deze kanjers voor het weer netjes en veilig maken van de straten na oud en nieuw #segbroek #nieuwjaar #voorwelzijn #gemeentedenhaag #crowniesdenhaag De laatste dagen van het jaar zijn Crownies groepen in de hele stad actief met het uitdelen van vuurwerkbrillen. Op deze manier dragen zijn hun steentje bij aan het veiliger maken van de nieuwjaarsviering. Goed bezig! En gemeente Den Haag bedankt voor het beschikbaar stellen van de brillen. #crowniesdenhaag #gemeentedenhaag #participatie #vuurwerkbrillen #veiligheid #oudennieuw #voorzichtigmetvuurwerk Fijne feestdagen en een te gek 2019! Vele groetjes van het Crownies team #crowniesdenhaag #participatie #bedankt #kerst #2018wasmooi #2019wordtfantastisch #we❤️denhaag #gemeentedenhaag Deze dames uit Lage Veld hebben een fantastisch weekend gehad in de Katjeskelder. Welverdiend na lang sparen bij Crownies activiteiten. En het mooie was dat alle moeders ook mee uit mochten! #bofferds #weekendjeweg #zwembad #wellness #gezellig #mooiwelzijn #xtra #escamp #lageveld #crowniesdenhaag Goed bezig in Moerwijk! Bij deze grote opruimactie is zwerfafval verzameld bij de speeltuin Beatrijsstraat zodat het opgehaald kon worden door een kraanwagen. Dat ruimt lekker op. Bedankt jongens en meiden! #goedbezig #participatie #escamp #mooiwelzijn #moerwijk #crowniesdenhaag Bij ‘t Lindenkwadrant zijn ze trots op de deelnemers van de kinderrechtenactie. Gezamenlijk hebben zij gewerkt aan een kunstwerk over dit thema en een workshop ‘kinderen informeren kinderen’ gegeven aan groep 6 en 7. Alle kinderrechten zijn hierbij besproken. Goed bezig! #dagvanderechtenvanhetkind #kinderrechten #voorwelzijn #segbroek #tlindenkwadrant #crowniesdenhaag #gemeentedenhaag Deel 2 #wijktijgers #heldenhoek #zebrawelzijn #dagvanderechtenvanhetkind #kinderrechten #crowniesdenhaag De wijktijgers zijn de superhelden van de kinderrechten #geweldig! #dagvanderechtenvanhetkind#kinderrechten #zebrawelzijn #wijktijgers #heldenhoek #crowniesdenhaag #gemeentedenhaag De Houtwijkse meiden hebben zelf T-shirts gemaakt voor de kinderrechtenactie. Zij vinden dat kinderen het recht hebben om zelf iets te ontwikkelen en dit met trots te presenteren naar de buitenwereld!
#dagvanderechtenvanhetkind #kinderrechten #loosduinen #houtwijk #gemeentedenhaag #crowniesdenhaag #voorwelzijn

.