Inspiratie

.

Inspiratie

.

 

Crownies bestaat 10 jaar! Dit betekent dat al 10 jaar jongeren zich inzetten voor Haagse wijken en hun bewoners. Dat is een feestje waard. Of eigenlijk heel veel feestjes!! We vragen Crowniesgroepen uit alle stadsdelen het feestje te vieren. Hoe zij dit doen mogen ze zelf verzinnen. Crowniesgroepen hebben de afgelopen 10 jaar al laten zien dat zij originele ideeen hebben dus dat komt wel goed. Het Crownies team hoopt dat heel veel mensen in Den Haag het feestje mee kunnen vieren.

 

Ben je ook begeleider van een groep maar heb je geen aanmeldingsmail omtvangen? Mail dan naar info@crownies.nl.

 

De feestjes worden gevierd vanaf maart. Check deze site en onze facebook en instagram voor de voorbereidingen en andere initiatieven.

Is er dan niets wat ze niet kunnen die kids uit Segbroek? Eerst die speurtocht door de wijk en nu poten ze nieuwe plantjes en onderhouden ze de moestuin Braamhof en zetten ze ook nog even een picknicktafel in elkaar. Goed bezig! #jeugdparticipatie #crowniesdenhaag #segbroek #braamhof #voorwelzijn #tb naar de voorjaarsvakantie. Toen organiseerde de Crowniesgroep van ‘t Lindenkwadrant een fotospeurtocht in de wijk voor de kinderen uit de buurt. Hoe leuk is dat? En als afsluiter was er een pannenkoekenmiddag georganiseerd door een moeder en stagair. #topmiddag #segbroek #jeugdparticipatie  #crowniesdenhaag #voorwelzijn #gemeentedenhaag Het eerste ‘Crownies 10 jaar feestje’ is een feit! De groep van de Jan Vosstraat heeft buurtcentrum Moerwijk goed versierd met slingers en ballonnen voor een gezellig hapje en drankje met elkaar.  Daarna hebben zij een voetbaltoernooi gehouden. Het weer werkte niet echt mee maar dat mocht de pret niet drukken. Op deze feestelijke middag heeft deze groep ook nog tijd gemaakt om de wekelijkse activiteit uit te voeren: de Jan Vosstraat netjes en veilig houden. Goed bezig! Helaas paste het zwerfvuil net niet in de vuilniszak... haha. Bedankt voor het feestje jongens!! #vierhetfeestje #crownies10jaar #crowniesdenhaag #buurtcenteummoerwijk #mooiwelzijn #janvosstraat #guldenklinker #escamp #gemeentedenhaag Oh Oh Den Haag #mooiestad #gemeentedenhaag #centraalstationdenhaag #crowniesdenhaag De Houtwijkse meiden hebben samen met meiden van Kom Loosduinen het Bokkefort keurig opgeruimd zodat iedereen er met dit mooie weer van kan genieten. Dank jullie wel! #goedbezig #nuallemaalhetparknetjeshoudenhe  #participatie #jeugdwerkloosduinen #gemeentedenhaag #crowniesdenhaag #tb naar 14 februari toen de junior meiden zelfgemaakte Valentijns schilderijtjes hebben uitgedeeld bij Florence verzorgingshuis in Houtwijk. Wat lief!!❤️#loosduinen #voorwelzijn #jeugdparticipatie #crowniesdenhaag #gemeentedenhaag #florence Crownies bestaat 10 jaar! Dit betekent dat al 10 jaar jongeren zich inzetten voor Haagse wijken en hun bewoners. Dat is een feestje waard toch? Of eigenlijk heel veel feestjes!! We vragen de Crowniesgroepen in alle stadsdelen het feestje te vieren. Hoe zij dit doen mogen ze zelf verzinnen. Wij zijn reuze benieuwd naar alle aanmeldingen en kunnen niet wachten op al die te gekke feestjes! #actie #vierhetfeestje #crowniesdenhaag #crownies10jaar #gemeentedenhaag #participatie #feestjes Er worden de hele dag al leuke pakketjes bezorgd op kantoor... Wat gaat er toch gebeuren? Er komt een hele leuke actie aan bij Crownies!! #teaser #crowniesdenhaag #crownies10jaar #gemeentedenhaag #participatie #haagsblauw Skyline waar ben je? #denhaag #beetjemistig #crowniesdenhaag

.