Inspiratie

.

Inspiratie

.

 

Crownies bestaat 10 jaar! Dit betekent dat al 10 jaar jongeren zich inzetten voor Haagse wijken en hun bewoners. Dat is een feestje waard. Of eigenlijk heel veel feestjes!! We vragen Crowniesgroepen uit alle stadsdelen het feestje te vieren. Hoe zij dit doen mogen ze zelf verzinnen. Crowniesgroepen hebben de afgelopen 10 jaar al laten zien dat zij originele ideeen hebben dus dat komt wel goed. Het Crownies team hoopt dat heel veel mensen in Den Haag het feestje mee kunnen vieren.

 

Inmiddels hebben er al vele feestjes plaatsgevonden. Zo was er een voetbaltoernooi, een spelletjesmiddag in het verzorgingshuis, workshopmiddag in het buurtcentrum, een buurtbbq, een feest met als thema bevrijdingsdag, een disco en een filmavond. Allemaal anders maar allemaal net zo geslaagd.

 

Ben je ook begeleider van een groep en willen jullie een feestje vieren, maar heb je geen aanmeldingsmail omtvangen? Mail dan naar info@crownies.nl.

 

De feestjes worden gevierd vanaf maart. Check deze site en onze facebook en instagram voor de voorbereidingen, feestjes en andere initiatieven.

Fijne vakantie allemaal! #groetjesvanhetcrowniesteam #zomervakantie #gemeentedenhaag #bezuidenhout En daarna naar Duinrell!! #talentenhuis #nextprojecten #jeugdparticipatie #uitje #crowniesdenhaag #duinrell De meidenclub van het talentenhuis heeft het goede voorbeeld gegeven met een opruimactie in hun eigen Frans Halsbuurt. Goed bezig!! #franshalsbuurt #jeugdparticipatie #nextprojecten #debuurtweerschoon #girlpower #talentenhuis #goedbezig #gemeentedenhaag #crowniesdenhaag De jongens van Buurtcentrum Octopus zijn al een tijd goed bezig met het schoonhouden van de middenberm van de Delftselaan. Ook hebben zij contact met kinderboerderij Jacobahof over welk afval zij kunnen gebruiken in de compostbakken. Deze info nemen ze weer mee naar de bewoners van de wijk. Zo leert iedereen van elkaar! #jeugdparticipatie #zebrawelzijn #buurtcentrumoctopus #delftselaan #opruimen #inspiratievoordebuurt #mooielucht #crowniesdenhaag Hulde aan alle hardlopers en de Crownies meiden die hartstikke goed hebben geholpen bij de sponsorloop bij de Mussen. De flinke opbrengst van deze loop gaat naar De Hope Foundation die getraumatiseerde en gehandicapte kinderen helpen om een waardevol leven op te bouwen door lessen en therapie vanuit Kunst en Cultuur. #sponsorloop #rennenvoorhetgoededoel #steuneengoeddoel #hopefoundation #demussen #jeugdparticipatie #goedbezig #crowniesdenhaag Zwemmen, voetballen en een BBQ in het Zuiderpark. Hoe Haags wil je het hebben? De groep van de Frans Halsbuurt heeft op deze manier de Crownies activiteiten afgerond en is nu helemaal klaar voor de zomervakantie. Bedankt voor jullie inzet de afgelopen periode!! #zebrawelzijn #nextprojecten #jongerenparticipatie #franshalsbuurt #zuiderpark #zomervakantie #crowniesdenhaag #gemeentedenhaag Flyeren voor het CoCreative kinderfestival! Het festival is helaas al geweest, maar desalniettemin hebben deze kids uit Escamp het super goed gedaan. #cocreative #stichtingmooi #escamp #crowniesdenhaag De groep van #deburcht is ter afsluiting van de Crownies activiteiten naar #jumpxldenhaag geweest. Nu gaan deze kanjers genieten van hun welverdiende vakantie. #debrucht #zebrawelzijn #jeugdparticipatie #groepsuitje #vakantie #nadevakantieweerverder #crowniesdenhaag #gemeentedenhaag #schilderswijk Bij de opruimdag in Kortenbos konden bewoners ‘oude zooi en prullaria’ inleveren bij een opruimpunt. Ook was er gelegenheid voor een kopje koffie en een praatje. Wat een goed initiatief! De Crowniesgroep heeft geholpen met sjouwen en dumpen. 💪💪💪#kortenbos #opruimdag #jeugdparticipatie #cronwiesdenhaag #opgeruimdstaatnetjes #gezelligheis #gemeentedenhaag #zebrawelzijn

.