Wat doet een Klusaanbieder?
Zoals het woord het al zegt biedt deze klussen op de website van Crownies. Deze klussen kan je aanmaken als je een account voor de website hebt en Crownies hebt aangekocht.

Hoe kan ik me aanmelden als klusaanbieder?
Je kunt je aanmelden als klusaanbieder door een mail te sturen naar info@crownies. Hierin  geef je je organisatie en naam op. Een medewerker van Crownies neemt dan kontakt met je op om het verder af te handelen. Je kunt ook rechtstreeks bellen naar Crownies  op 088-115 38 14.
 
Wat kost deelname aan Crownies?
Als klusaanbieder moet je Crownies aankopen. Deze worden op je Crowniesrekening van je account gestort. Met de Crownies worden de kinderen betaald die mee doen aan de klusactiviteiten die jij aangeboden hebt. De aankoop is voor woningcorporaties € 4,20 per 30 Crownies. Gemeentelijke diensten en non-profit organisaties betalen € 3,00 voor 30 Crownies. 
 
Hoeveel krijgen de deelnemers uitbetaald?
Een deelnemer krijgt 30 Crownies per uur betaald. Omgerekend naar de prijs van de beloningen is dit € 2,50. In samenspraak met de klusbegeleider wordt bepaald  hoeveel kinderen er mee kunnen doen en hoeveel uur de klus mag duren. 
 
Wat voor soort klusactiviteiten komen in aanmerking voor Crownies?
Het betreft over het algemeen klusjes die in kleine groepjes worden uitgevoerd. . De keuze van de klusjes wordt meestal in samenspraak met de klusbegeleider gemaakt. Sommige klussen zijn eenmalig. Het komt ook voor dat klusjes wekelijks worden gedaan gedurende een afgesproken periode. Bij de keuze van de klusjes moet je denken aan:
  • vegen van een inpandige garage 
  • schoonmaken van een speeltuin 
  • wieden van onkruid 
  • klaarzetten van kraampjes voor een buurtfeest 
  • flyeren van folders 
  • schoonmaken van een achtertuin.
Hoe blijf ik op de hoogte van de voortgang van de klusactiviteiten?
Nadat je jezelf hebt ingelogd op de website kan je onder je inbox de voortgang van jouw aangeboden activiteiten bekijken. In samenspraak met de klusbegeleider kan je natuurlijk ook een keer langs gaan tijdens de uitvoering van de klus.
 
Mag ik als klusaanbieder ook zelf de klusjes begeleiden?
Ja, dat kan. Je bent dan tegelijkertijd klusaanbieder- en begeleider. 
 
Is het moeilijk om met de website te werken?
Nee, dit is niet moeilijk. Als klusaanbieder hoef je alleen maar de klus aan te maken op de website. Dit is ongeveer 5 minuten werk. Als je hulp nodig hebt kan je kontakt opnemen met de helpdesk van Crownies 088-115 38 33 of mailen naar info@crownies.nl .