Crownies, voor wie is dat?
Je kunt meedoen met activiteiten voor Crownies als je tussen de 8 en 15 jaar bent. Deze activiteiten zijn voornamelijk klusjes in de buurt bv : tuinieren, schoonmaken, folders vouwen, krantjes rondbrengen of glas ophalen en nog veel meer! Door mee te doen aan deze activiteiten wordt de buurt een beetje netter en je krijgt er nog Crownies voor ook.

Brood ophaaldienst

Wat kun je doen met Crownies?
Met Crownies kun je op de website leuke beloningen bestellen.  zoals vrijkaartjes voor het zwembad of Duinrell en tegoedbonnen voor winkels.  Je kunt zelfs je Crownies schenken aan een goed doel.
beloningen
Hoe kan ik lid worden van Crownies?
Je kunt lid worden door een account aan te maken op de website van Crownies. Als lid kan je meedoen aan alle activiteiten die op de website staan.
 
Hoe wordt ik op de hoogte gehouden van activiteiten en andere zaken?
Als je lid bent geworden krijg je een gebruikersnaam en wachtwoord. Nadat je bent ingelogd kun je alle dingen die voor jouw belangrijk zijn vinden op je persoonlijke inbox.
 
Hoe kun je meedoen aan de activiteiten?
Dat is heel makkelijk. Je logt in op je persoonlijke account en klikt op klussen. Deze klus kan je openen. Als er nog plaats bij een klus is klik je op ‘ik doe mee’. Vanaf dat moment ben je ingeschreven. Hier krijg je ook een bericht van binnen op je inbox. De begeleider zal kontakt met je opnemen om afspraken te maken.
 
Wie doen er nog meer mee met de activiteit?
De activiteit wordt altijd begeleid  door een klusbegeleider. Dat is iemand van het clubhuis, sportvereniging of een andere organisatie. Meestal doen er tussen de 3 en 10 andere deelnemers mee. Je kunt je natuurlijk ook inschrijven met een groepje vrienden of vriendinnen. 
 
Hoeveel Crownies kan ik verdienen?
Je verdient 30 Crownies voor ieder uur dat je meedoet met klus activiteiten. Nadat je hebt meegedaan worden je verdiende Crownies op je account gezet. Met deze Crownies kun je een beloning bestellen in de beloningen winkel (link naar beloningenwinkel)
 
Ik heb nog een vraag over Crownies. Waar kan ik die stellen?
Als je nog een vraag over de website van Crownies hebt kun je een mail sturen naar info@crownies.nl