Inspiratie

.

Inspiratie

.

De afgelopen weken hebben kinderen in heel Den Haag zich verdiept in de dag van de rechten van het kind op 20 november. Gemeente Den Haag vindt het belangrijk dat kinderen stil staan bij deze rechten en organiseertde daarom verschillende activiteiten rond dit thema. Zo ook een Crownies actie: groepen uit alle stadsdelen werden uitgedaagd een activiteit te verzinnen bij het thema van dit jaar: recht op informatie. De groepen waren weer erg creatief. Zie hier foto's van de zeer geslaagde activiteiten.
 
Gemeente den haag heeft vuurwerkbrillen beschikbaar gesteld voor Crownies. In de aanloop naar oud & nieuw zullen groepen uit bijna alle stadsdelen deze brillen uitdelen aan kinderen op straat en in Buurtcentra. Zo maken zij oud & nieuw weer een stukje veiliger. Natuurlijk zullen foto's van deze activiteiten hier ook voorbij komen.
 
De Crownies girls van de Mussen heb de bewoners van de Schildershoek de afgelopen periode flink verwend met bezoekjes, activiteiten en kerstpresentjes. En oh wat wordt dat gewaardeerd! De Crownies girls zorgen ook goed voor zichzelf: van de gespaarde Crownies zijn ze heerlijk uit eten geweest. Proost dames! #demussen #crowniesdenhaag #deschildershoek En #tb naar toen de meiden uit Houtwijk een reuze gezellige gourmetmiddag hadden georganiseerd van hun gespaarde Crownies. Leuk zeg! #crowniesdenhaag #loosduinen #voorwelzijn #pretindekerstvakantie #tb naar 31 dec toen deze meiden uit Houtwijk vuurwerkbrillen hebben uitgedeeld. Goed bezig! #veiligvuurwerkafsteken #crowniesdenhaag #loosduinen #voorwelzijn De beste wensen voor 2018! De komende dagen delen kinderen en jongeren vuurwerkbrillen uit op veel plekken in Den Haag. Goed bezig! Zo wordt de nieuwjaarsviering een stukje veiliger. Bedankt #gemeentedenhaag voor de brillen!
#crowniesdenhaag #vuurwerkbrillen #voorzichtigmetvuurwerk Fijne feestdagen!! Vele groetjes van het Crownies team De dames van de Schildershoek zijn flink in de watten gelegd door de Crownies meiden van de Mussen en zien er weer tip top uit. #demussen #centrumdenhaag #crowniesdenhaag Bedankt aan alle Crownies groepen die zo goed geholpen hebben bij het testen van de nieuwe site. Zie hier de meiden van Kommunika in actie #buurtcentrumkommunika #scheveningen #crowniesdenhaag #nieuwesite #hoera De nieuwe site is online!
Check em op www.crownies.nl #crowniesdenhaag #gemeentedenhaag

.